Hem Detta gör Lions Klubb aktiviteter Klubbstyrelsen Vill du bli medlem Lions sverige Distriktets hemsida LCIF LCFF För medlemmar

Klubb aktiviteter

Vi gör mycket mera, men här kommer några aktiviteter

Fredsaffischtävlingen

Linnea vann Lions teckningstävling! 2016 - 2017

Varje år sponsrar lionklubbar över hela världen Lions fredsaffisch​tävling i lokala skolor och ungdomsgrupper. Konsttävlingen för barn uppmuntrar ungdomar i hela världen att uttrycka sin syn på fred. Under mer än 25 år har miljoner barn från nästan 100 länder deltagit i tävlingen.
Temat för fredsaffischtävlingen 2016 – 2017 var Ett firande av fred

I vår kommun och i Upplandsdistriktet segrade Linnea Fogelberg från Gransäterskolan i Bålsta. Bilden visar när hon fick ta emot diplom och penningpris av presidenten i Lions Club Bålsta.
På bilden skymtar även Linneas vinnande teckning.

Sveriges Nationaldag

Vi deltar varje år när kommunen den 6 juni firar Sveriges Nationaldag i Skokloster.
Från vårt marknadsstånd sprider vi information om vår verksamhet och vi tjänar en slant genom att sälja lotter.
Vi delar också ut stipendier till förtjänta idrotts- och ungdomsledare i Håbo kommun.

Håbo festdag

Håbo Festdag arrangeras av kommunen under sensommaren varje år.
Här är vi med för att informera om vår verksamhet och att dra in lite pengar
bl.a med hjälp av ett lotteri.

Håbo Lucia

Varje år anordnar Lions Club Bålsta Lucia med hjälp av bl.a. musikskolan

Julkortslotteri

Under 19 år i följd har vi sålt julkort som också fungerat som lottsedlar. Korten har varje år haft ett nytt motiv skapat och skänkt av vår hedersmedlem Lasse Åberg. En fullskalig litografi av motivet har alltid utgjort förstapriset i lotteriet. Många andra fina priser har skänkts av andra sponsorer bland kommunens företagare och privatpersoner. All denna sponsring har inneburit att julkortslotterna har blivit en av våra mest inkomstbringande verksamheter.

Julmarknad

I Bålsta Centrum