Hem Detta gör Lions Klubb aktiviteter Klubbstyrelsen Vill du bli medlem Lions sverige Distriktets hemsida LCIF LCFF För medlemmar

Om du svarar JA på följande frågor, har vi en meny för dig

Om du svarar ja på följande frågor har vi en meny för dig

1) Vill du skänka pengar och lite tid till en organisation ”Där hjälpen verkligen når fram”?

2) Vill du skänka tid eller pengar till en organisation som inte har välbetalda vd:ar och höga styrelsearvoden?

3) Känner du att det är viktigt att hjälpa till där ”samhället i Sverige och världen inte räcker till”?

4) Du gillar att träffa människor och få ett gott skratt?

Lions är en av världens största hjälporganisationer med 1,4 miljoner medlemmar. Medlemmarna engagerar sig ideellt i olika samhälls- och hjälpprojekt för att göra världen till en bättre värld att leva i. Lions förbättrar livskvaliteten för människor lokalt, nationellt och internationellt.

MEDLEMS MENY

Du kan välja den insats som passar dig:

En rätt:

Du blir medlem och bidrar på så sätt till vår organisation. Du hinner inte jobba ideellt så mycket men ett par timmar per år vill du ge av din tid till Lions.

två rätter:

Du blir medlem och vill bidra med 2 timmar i månaden. Du vill medverka vid våra månadsmöten utifrån dina förutsättningar och ta del av vår gemenskap.

Tre rätter:

Du blir medlem. Medverkar och bidrar med timmar och insatser

Fyra rätter:

Du blir medlem. Vill bidrag med 20 timmar eller mer i månaden. Men du bestämmer fortfarande när.

Fem rätter:

Som medlem vill du tillsammans med några kamrater arbeta med ett projekt som ”hjälper där samhället inte räcker till”. Ni väljer inriktning och metod. Era idéer är viktiga för Lions. Du vill gå utbildning och skaffa ett närverk i Världen.

Lions ger dig
Gemenskap
Trofasta vänner
Möjligheten att påverka
Ledarutbildning
Och det bästa av allt: Lyckan att hjälpa dina medmänniskor i Sverige och Världen.

Du kan välja ur vår meny och bidra med vad just du hinner med. Vad just du anser är viktigt! Har du några vänner som vill bidra till våra projekt? Ni kan välja ur vår meny och starta en klubbfilial, jointogeter klubb, women in Lions klubb, LEO klubb om ni är under 30 år. Eller helt enkelt gå med i en klubb som finns nära dig

Vi tar hänsyn till allergier: Allt ifrån blyghet, jobbar bäst ensam till hinner inte